nieuws

Menzis boert goed bij FNV

Archief

Zorgverzekeraar Menzis heeft 242

000 FNV-leden in de boeken staan. Vorig jaar waren dat er 228.000. De FNV is zeer tevreden over dit aantal. “Het is boven verwachting.” FNV Bouw levert 19.600 zorgpolissen in dit geheel. Vakbond CNV heeft de zorgcollectiviteit bij OZ ondergebracht. De teller staat daar nu op 18.300 leden. Vorig jaar waren dat er 15.500. “Ik moet daarbij wel aantekenen dat maar 60% van het totale CNV-ledenbestand van deze mogelijkheid gebruik kan maken”, aldus een woordvoerder. De Unie kon nog geen cijfers leveren over het aantal leden dat een Agis-polis heeft.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.