nieuws

Melching voelt zich redder van het intermediair

Archief

“Tussenpersonen moeten voor internet kiezen

Doen ze dat niet, dan bestaan ze binnenkort niet meer.” Dat zegt Jan Willem Melching (49) van Melching Groep (Den Haag) vandaag in een interview in AssurantieMagazine. Daarin noemt hij zijn bedrijf zonder enige schroom ‘de redder van het intermediair’. Melching beschikt over een automatiseringssysteem dat het voor tussenpersonen mogelijk maakt om volledig via internet te werken en klanten online te laten sluiten. Melching stelt dat zijn bedrijf meer is dan de Voogd & Voogd van het Noorden. “Naast volmacht kunnen ze ook voor beurs- en provinciale polissen bij ons terecht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.