nieuws

Melanie Schultz naar Achmea

Archief

Melanie Schultz van Haegen wordt per 1 april 2007 de nieuwe directeur Zorginkoop bij Achmea.

Zij volgt Guus van Montfort op, die algemeen directeur wordt van Prismant, een zakelijke dienstverlener in de zorg. Schultz van Haegen (36) was sinds juli 2002 staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat namens de VVD. Vorig jaar gaf zij aan na de verkiezingen de landelijke politiek te willen verlaten om zich verder te ontwikkelen in het bedrijfsleven.
Directievoorzitter Jeroen van Breda Vriesman van de divisie Zorg van Achmea is verheugd over de benoeming: “Melanie Schultz van Haegen heeft veel ervaring met het managen van complexe projecten die een ieder in de samenleving raken. Wij kijken uit naar de samenwerking.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.