nieuws

Meeùs lijft NBVA-lid Kosman (Venlo) in

Archief

Gebr. Kosman Assurantiën uit Venlo, lid van de NBVA, is overgenomen door de Meeùs Holding, zoals bekend eigendom van verzekeraar Aegon.

Afgaande op eerdere uitspraken over captives zal het NBVA-bestuur binnen afzienbare termijn het lidmaatschap van Gebr. Kosman opzeggen. Volgens Lex Kosman (58), die samen met broer Marcel (52) het kantoor blijft leiden, kan het lidmaatschap gewoon doorlopen. “Dat Meeùs lid is van de NVA hoeft daar niet aan af te doen.”
Gebr. Kosman Assurantiën is in 1925 opgericht, telt zes medewerkers en heeft op jaarbasis een provisie-inkomen van bijna f 1 mln. Voor Meeùs betekent Kosman de vijfde vestiging in Limburg. Meeùs is onderdeel van de Kamerbeek Meeùs Groep (Aegon), die met drieduizend medewerkers een jaarprovisie boekt van ruim f 450 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.