nieuws

Meeùs-breidt uit in Groningen

Archief

Meeùs opent vandaag een vestiging in Hoogezand. Begin december moet in Oost-Groningen een tweede kantoor de deuren openen, en wel in Veendam. In beide plaatsen komt een fullservicekantoor: naast verzekeringen ook hypotheken en makelaardij. Het kantoor in Hoogezand start met zes medewerkers, afkomstig van Meeùs-kantoren in Groningen en Assen.

Jans Duit wordt verantwoordelijk voor de twee nieuwe kantoren. Hij trad begin dit jaar in dienst van Meeùs. Hij werkte eerder voor Rabobank en het kantoor van zijn vader in Hoogezand; Duit Assurantiën werd rond de eeuwwisseling eigendom van Dorwaal Assurantiegroep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.