nieuws

Meeùs-aankoop in Den Bosch

Archief

Meeùs (Breda) heeft een nieuw assurantiekantoor toegevoegd aan de inmiddels veertig vestigingen tellende groep. Het gaat om het Bossche kantoor Van Engelen & Timmermans.

In Den Bosch had Meeùs alleen een vestiging in onroerend goed: Croonen Makelaars, inmiddels Meeùs geheten. Het makelaarskantoor wordt samengevoegd met Van Engelen & Timmermans, dat veel zakelijke klanten heeft en vooral actief is in schade- en levensverzekeringen en vermogensbeheer. Met zeven medewerkers wordt een bedrijfsomzet van f 2,5 mln gehaald. De aandelen van Van Engelen & Timmermans waren in handen van drie particulieren, aldus overnemer Johan Boertjes van Meeùs.
Meeùs (700 medewerkers) is eigendom van verzekeraar Aegon en gaat fuseren met Kamerbeek (1.500 medewerkers). In het nieuwe bemiddelingsbedrijf (provisie-omzet f 300 mln) neemt Aegon een meerderheidsbelang.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.