nieuws

Meeste Independer-bezoekers veranderen van zorgverzekeraar

Archief

Van de bezoekers die op Independer

nl ziektekosten- of ziekenfondsverzekeringen hebben vergeleken, denkt 60% over te stappen op een andere verzekeraar. Slechts 4% geeft aan zeker bij de huidige maatschappij te blijven. Van de potentiële overstappers zegt 37% de ziektekostenpolis rechtstreeks bij de verzekeraar te sluiten; 4% kiest voor het intermediair en bijna 20% sluit via een vergelijkingssite. Aan het online onderzoek deden circa 5.000 Independer-bezoekers mee. Voor 45% van hen weegt de premie het zwaarst bij de keuze voor een verzekeraar, terwijl 38% de dekking het belangrijkst vindt. Bijna 11% vindt de herstructurering van de zorg in ons land een slechte zaak.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.