nieuws

Meerdere onderzoeken naar mogelijke malversaties AIG in VS

Archief

Op hetzelfde tijdstip dat er onderzoek wordt gedaan naar de betrokkenheid van AIG bij de mogelijk malafide provisie-afspraken met makelaar Marsh, is de grootste verzekeraar ter wereld onderwerp van een drietal andere gerechtelijke onderzoeken naar mogelijke malversaties

Daarbij wordt onderzocht in hoeverre AIG met enkele van zijn speciale producten bedrijven heeft geholpen bij het verdoezelen van verliezen. AIG-topman en verzekeringsgoeroe Maurice Greenberg zegt het in een reactie wel heel opmerkelijk te vinden dat al die onderzoeken tegelijkertijd plaatsvinden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.