nieuws

Meer zorg-overstappers verwacht

Archief

Dit jaar stappen volgens Verzekeringssite

nl meer mensen over naar een andere zorgverzekeraar dan in 2006. Tussen de 7% en 9% (6%) wisselt van zorgverzekeraar. Momenteel is 63% collectief verzekerd; Verzekeringssite verwacht dat dit zal stijgen naar boven de 70%. Bezoekers van de site kiezen in 85% van de gevallen voor een collectieve verzekering. De collectiviteiten die openstaan voor iedereen zijn dit jaar het populairst. Met name Univé (5% korting), Delta Lloyd (10% korting) en Ohra (10% korting) zijn erg populair. Avéro Achmea en ONVZ lijken de grote verliezers te worden. De basisverzekering van Avéro is met € 95,50 per maand dit jaar het duurst. ONVZ heeft de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen aangepast.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.