nieuws

Meer woningen gedwongen verkocht

Archief

In het eerste kwartaal zijn volgens het Kadaster 445 woningen in opdracht van de hypothecaire schuldeiser verkocht, eenderde meer dan in het eerste kwartaal van 2004, toen 333 woningen op last van de geldverstrekker werden geveild. Volgens het Kadaster werd in het eerste kwartaal 1,1% meer hypotheken gesloten (109.516), exclusief 32.363 oversluitingen (+16%).

De gemiddelde hypotheekrente was in het eerste kwartaal 4,06%, ruim een half procent lager dan een jaar eerder. De gemiddelde hypotheeksom steeg ten opzichte van het slotkwartaal van 2004 met 3,5% tot € 238.710.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.