nieuws

Meer verzekeraars op beurs Geldzaken

Archief

Het aantal verzekeraars dat deelneemt aan de beurs Geldzaken en Zakelijke Financiën van 21 t/m 22 maart in Utrecht is dit jaar uitgebreid met Amev, Ohra, Axa en Van Nierop.

Sinds de start in 1995 is het aantal exposanten op de beurs voor particulieren en financiële managers gegroeid van 70 naar 150. De bezoeker kan gratis terecht bij honderden workshop en seminars over financiële diensten, producten en ontwikkelingen.
Tijdens de beurs kan de bezoeker bij de Ohra-stand alvast oefenen voor de Nationale Persoonlijke Financiële Planning Competitie 1997 waarvan Ohra hoofdsponsor is geworden. Dit spel waarbij vragen beantwoord moeten worden over hypotheken, pensioenen, beleggingen en belastingzaken, vindt plaats van 1 april tot 30 mei. De winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën ontvangen een Ohra Beleggersrekening ter waarde van f 5.000, de nummers twee en drie respectievelijk f 2.500 en f 1.000.
Voor informatie over de beurs Geldzaken en Financiën: Reed Exhibitions, tel. 020- 515.92.82.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.