nieuws

Meer softwareleveranciers voor het expertisebureau

Archief

In het artikel “Automatisering van levensbelang voor expertisebureaus” in AM van 21 oktober wordt gesproken over één leverancier van Nederlandse softwarepakketten voor expertisebureaus. Dit is niet juist. Er is er wel degelijk nog één. Informa Automatisering is al meerdere jaren actief bezig met en in de expertisebranche. Om precies te zijn sinds 1984. Informa Automatisering werkt met zo’n 30 specialisten op het gebied van geautomatiseerde efficiency.

Om experts de mogelijkheid te geven om in te spelen op de eis van snellere en efficiëntere afhandeling van schades, kunnen we hen voorzien van een notebook-computer en de juiste “gereedschappen”. Daarnaast verlopen interne informatiestromen flexibel en overzichtelijk met ons dossiersysteem Idas. Voor meer informatie, bel 01640-553.00, vraag naar Gijsbert Melissen. Gijsbert Melissen RI, directeur Informa Automatisering

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.