nieuws

Meer renteverhogingen volgen

Archief

Na de verhoging van de hypotheekrente bij marktleider Rabobank, overigens voorafgegaan door verhogingen bij minder grote geldverstrekkers, volgen nu meerdere tariefsverhogingen. Bouwfonds verhoogt morgen alle tarieven tussen 3 en 30 jaar vast met 0,2% en het éénjaarstarief met 0,1%. Een hypotheek met een vijf jaar vaste rente (met NHG) kost 3,7%, het tienjaarstarief wordt 4,2%.

Concerngenoot MoneYou verhoogt de hypotheekrente vrijdag met 0,1% (1 jaar vast), 0,2% (5, 6, 7, 15 en 20 vast) of 0,3% (10 jaar vast). Het vijfjaarstarief (met NHG) van MoneyYou is straks 3,5%, dat van 10 jaar vast wordt 4,0%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.