nieuws

Meer klantverloop bij NVA-kantoren

Archief

NVA-kantoren hebben vorig jaar meer klanten dan voorheen zien vertrekken. Het hogere verloop werd gecompenseerd door autonome groei, zo meldt de NVA in de kantlijn van het jaarlijkse bedrijfsvergelijkende onderzoek.

Daarin melden honderd NVA-kantoren verbeterde jaarcijfers. Bij een stijgende omzet (+6,5% tot circa € 1,9 mln) nam het gemiddelde bedrijfsresultaat met zo’n 10% toe. Het bedrijfsresultaat bedroeg vorig jaar gemiddeld 17,6% van de kantooromzet. In 2003 bedroeg dit 17,7%. Na twee jaren van omzetdaling stegen in 2004 de Leven-inkomsten 5,8% tot € 0,27 (0,26) mln. Zeer bescheiden, afgezet tegen de inkomsten uit schadeverzekeringen, die met 6,4% toenamen tot € 1,4 (1,3) mln. De overige activiteiten (waaronder hypotheken) plusten 9%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.