nieuws

Meer geldgevers verlagen rente

Archief

Zwitserleven, Erasmus en Hypotrust verlagen morgen de hypotheekrente. Bij Zwitserleven dalen de tarieven voor de Hypotheek van Betere Huize en de VermogensBalans Hypotheek met maximaal 0,35%. Het 10-jaars NHG-tarief van beide hypotheken daalt naar 3,9%.

Erasmus verlaagt de meeste rentevaste periodes met maximaal 0,15%. Het laagste 10-jaarstarief met NHG komt op 3,8%. Bij Hypotrust gaan de tarieven tot 0,35% omlaag, waardoor een 10 jaar vaste hypotheek met NHG kan worden gesloten tegen een rente van 3,7%.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.