nieuws

Meer fondsen bij Delta Lloyd Bank

Archief

Intermediairbank Delta Lloyd Bank biedt voortaan ook beleggingsfondsen aan van ABN Amro, Fortis, ING, Robeco en Kempen.

Tot dusver werden alleen fondsen aangeboden van Delta Lloyd, Ohra en Triodos. Delta Lloyd Bank biedt beleggende klanten tevens de dienst ‘Beleggingsadvies’. Adviseurs van de bank stellen een beleggingsprofiel op, geven portefeuilleadvies op maat en analyseren elk kwartaal schriftelijk de resultaten. Het ‘Beleggingsadvies’ is beschikbaar voor klanten met een BeleggingsPlusRekening, een WoonPlusHypotheek of een EffectPlusHypotheek.
Tot de jaarwisseling biedt Delta Lloyd Bank het intermediair tijdelijk een half procent meer provisie. Klanten krijgen bij een inleg van minimaal e 5.000 én afname van de dienst ‘Beleggingsadvies’ een Senseo-koffiezetapparaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.