nieuws

Meer euregionale samenwerking AXA

Archief

De AXA-verzekeraars in België, Luxemburg, Nederland, Duitsland en Zwitserland moeten meer gaan samenwerken. Binnen de regio Noord-Europa, dit voorjaar al gevormd, zijn daartoe nieuwe stappen gezet. Er komen speciale synergiegroepen en bepaalde directeuren worden voor alle landen verantwoordelijk. Het gaat om vermogensbeheer (Serge Wibaut van AXA België en AXA Duitsland), Financiën (Christophe Dupont Madinier van AXA België) en IT (Norbert Rohrig van AXA Duitsland).

AXA Nederland zei eerder weinig gevolgen te verwachten van de vorming van de regio Noord-Europa en de daarbinnen gewenste nauwere samenwerking. “We maakten al deel uit van AXA Benelux.” Nederland levert met ruim € 1 mld premie circa 10% van de omzet van AXA Noord-Europa.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.