nieuws

‘Meer eigen verantwoordelijkheid voor WAO’

Archief

Werkgevers en werknemers moeten meer verantwoordelijk worden voor de arbeidsongeschiktheid. Dit betoogde Kick van der Pol, directievoorzitter van Interpolis op het WAO-congres dat de verzekeraar samen met MKB Nederland hield. “Maak werkgevers en werknemers in de eerste twee jaar van de WAO verantwoordelijk voor reïntegratie en rek die termijn bij succes op naar drie en later naar vier jaar”, zei Van der Pol. “Dat risico kun je als werkgever afdekken met een verzekering.”

Op de foto: dagvoorzitter Pim van Galen (links) van Den Haag Vandaag, discussieert met (v.l.n.r) FNV-voorzitter Lodewijk de Waal, MKB Nederland-voorzitter Hans de Boer, Interpolis-topman Kick van der Pol en demissionair minister De Geus.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.