nieuws

Meer diversificatie en integratie in Franse schadeverzekeringssector

Archief

Meer diversificatie en integratie

Dat zijn de twee trends die ratingbureau Moody’s verwacht voor de Franse schadeverzekeringsmarkt, na Duitsland en Groot-Brittannië de derde markt voor schadeverzekeringen in Europa. De Franse verzekeringsindustrie kenmerkte zich tot dusver tot sterk gesegmenteerde aanpak, zowel qua distributiekanalen als voor particuliere en zakelijke verzekeringen, maar daarvoor komt volgens het ratingbureau een meer geïntegreerde aanpak in de plaats, zowel bij onderlingen als bij partucliere verzekeraars. Ook zal de concurrentie meer op andere factoren gaan plaatsvinden dan alleen op prijs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.