nieuws

Meer dan eenderde Britse makelaars wil bedrijf verkopen

Archief

Makelaars in Groot-Brittannië verwachten een verdere sanering onder het aantal intermediairbedrijven

Uit een onderzoek onder Britse makelaars komt naar voren dat een overgrote meerderheid voor het komende anderhalf jaar een afname van het aantal makelaarsbedrijven met 1.000 tot 1.200 bedrijven verwacht. Velen voorzien voorts dat binnen tien jaar naast de grote, internationale makelaars nog slechts 10 tot 15 makelaars van enige betekenis actief zullen zijn op de Britse verzekeringsmarkt. Meer dan eenderde (36%) van de makelaars geeft aan zijn bedrijf te willen verkopen, dan wel aansluiting te willen zoeken bij een groter makelaarsbedrijf. Bijna de helft (48%) van de respondenten zegt juist één of meerdere makelaars te willen kopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.