nieuws

Meer claims voor Brits noodfonds na uitspraak in proefproces

Archief

Het door de Britse verzekeraars zelf in het leven geroep noodfonds ter compensatie van gedupeerden van de failliet gegane verzekeraars Chester Street en Independent Insurance kan een nieuwe reeks schadeclaims tegemoet zien na een recente uitspraak van een rechtbank in een proefproces dat was aangespannen door een verzekerd bedrijf

Het vangnet, gefinancierd door andere verzekeraars, had besloten 90% van alle vorderingen van particulier verzekerden te zullen vergoeden. De bedrijfsverzekerde vond dat ook bedrijven hier recht op hadden en de rechtbank stelde het in het gelijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.