nieuws

Medische innovatieprijs voor virtuele oogarts van CZ

Archief

De virtuele oogarts, die te raadplegen is op de website van zorgverzekeraar CZ, heeft de medische innovatieprijs gewonnen. Tijdens de Huisartsbeurs 2005, die op zaterdag 4 juni in Rotterdam werd georganiseerd, is de prijs uitgereikt. “Huisartsen hebben veel waardering voor de virtuele oogarts, omdat het een gebruikersvriendelijke applicatie is, die een brug slaat tussen patiënten en de oogzorgketen”, aldus het juryrapport. 

Volgens Marie-José van Gardingen van CZ hebben diverse huisartsen al aangegeven dat ze deze module ook graag op de site van hun eigen praktijk zouden willen hebben. De virtuele oogarts is ontwikkeld in samenwerking met dr. Eric Feron van het Oogziekenhuis in Rotterdam en ook daar bestaan plannen om de module op de eigen site te zetten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.