nieuws

Medewerkers Reaal verdienen plotseling nog maar de helft

Archief

De tweeduizend medewerkers van Reaal, Hooge Huys en Proteq zijn afgelopen week ‘verrast’ met een salarisstrook in euro’s. Met deze ludieke actie wilde het verzekeringsbedrijf van SNS Reaal haar medewerkers wijzen op de aanstaande invoering van de euro, waartoe de Economische Monetaire Unie deze week formeel besluit.

“Het was even schrikken voor onze mensen die, rekening houdend met het vakantiegeld, hadden verwacht dat het nettobedrag die maand bijna zou verdubbelen”, aldus vice-voorzitter van de hoofddirectie Gerard van Olphen. Overigens was er tevens een reguliere salarisstrook in guldens toegevoegd. Pas vanaf januari 1999 verzendt Reaal standaard een salalarisspecificatie in euro’s en guldens om alvast aan de nieuwe munt te wennen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.