nieuws

MBO-opleiding ‘Financiële dienstverlening’ in twee jaar

Archief

De MBOplus-opleiding ‘Financiële dienstverlening’ is met ingang van volgend studiejaar in vrijwel heel Nederland te volgen.

MBOplus is vervolgonderwijs voor Havo’ers en VWO’ers, die HBO- of wetenschappelijk onderwijs te zwaar vinden of te lang vinden duren. Zij kunnen via een tweejarige MBOplus-opleiding worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.
Sinds twee jaar is er een MBOplus-opleiding ‘Financiële dienstverlening’, gericht op middenkaderfuncties in het bank- en verzekeringswezen. De cursus, opgezet in samenwerking met ING Bank, maakt onder meer gebruik van de twee modulen ‘Assurantiebemiddeling B’. De cursus kent een wekelijkse praktijkdag en kan worden afgesloten met een (extern) Nima A-examen.
De plus-opleiding ‘Financiële dienstverlening’ wordt al gegeven in Utrecht, Den Bosch en Den Haag. Komend schooljaar bieden ook MBO-instellingen in Leeuwarden, Hoorn, Eindhoven, Amersfoort, Velp en Ede deze beroepsopleiding. Meer informatie bij Philip Koelemij van het Tinbergen College in Den Haag, tel. 070-363.23.25.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.