nieuws

Maxima introduceert databank hypotheken

Archief

De Maxima Adviesgroep in Gorinchem heeft een databank voor hypotheken opgezet. De databank is toegankelijk voor hypotheekadviseurs met een abonnement op het softwarepakket van de adviesgroep. Inmiddels zouden meer dan 100 paketten afgezet onder het intermediair.

Met behulp van Maxima’s Hypotheek Rente & Voorwaarden Databank’, zoals het softwarepakket is genoemd, kan de hypotheekadviseur relevante hypotheekinformatie opvragen van meer dan 50 geldgevers, stelt Maxima Adviesgroep, waarbij 18 kantoren zijn aangesloten.
Opgevraagd kunnen worden de actuele rentepercentages, hypotheekvoorwaarden, acceptatienormen, en andere faciliteiten (o.m. doorgeefregeling, bankgarantie, premiestorting). De hypotheekvoorwaarden worden in een vergelijkend overzicht gepresenteerd: een matrix-model laat maximaal zes zelf te selecteren voorwaarden zien van alle geldverstrekkers.
Volgens Maxima rekent het softwarepakket niets door, maar is het slechts aanvullend bedoeld op bestaande software van maatschappijen en andere aanbieders.
Een abonnement op het softwarepakket kost f 250 per jaar, excl. btw en entreekosten van f 260. Het correspondentie-adres is: postbus 874, 4200 AW Gorinchem. Tel. 01830 – 606.81/341.03 (fax).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.