nieuws

Martin Kerkhof verlaat Menzis

Archief

Martin Kerkhof (53) verlaat per 1 december 2005 de Raad van Bestuur van Menzis. Hij was verantwoordelijk voor de integratie van NVS/Rijnmond binnen het Menzis-concern en de introductie van het tussenpersonenlabel Confior. 

De taken van Martin Kerkhof binnen de Raad van Bestuur worden overgenomen door Wybe Cnossen, verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Menzis. De dagelijkse leiding van Confior komt in handen van Henk Ramautar, directeur Sales Menzis. René Oud blijft als manager Confior het vertrouwde aanspreekpunt voor de tussenpersoon en rapporteert aan de directeur Sales. Martin Kerkhof houdt zich de komende maanden bezig met afronden en overdragen. Wat hij na 1 december gaat doen, is nog onbekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.