nieuws

Marsh-top uitgebreid

Archief

Het hoogste bestuursorgaan van Marsh Nederland, de executive committee, is uitgebreid met Herbert Jansse (40) en Arthur van Essen (42).

Jansse is eindverantwoordelijk voor het segment Corporate Client Practice (bedrijven tot e 300 mln omzet). Hij begon zijn loopbaan in 1990 bij Sedgwick, dat in 1998 werd overgenomen door Marsh. Jansse werkte enkele jaren in Londen en Singapore en gaf binnen Marsh leiding aan de afdelingen New Business en Handel & Industrie.
Van Essen leidt momenteel de segmenten Affinity (koepelorganisaties, verenigingen en stichtingen) en Private Client Services (familiebedrijven, dga’s en vermogende particulieren). Hij werkte aanvankelijk voor Mees & Zoonen, dat in 1997 met Marsh fuseerde. Voor Marsh was hij vier jaar lang directeur van het kantoor in Indonesië en vervolgens directeur Marketing & Sales. Van Essen werd vorig jaar erkend als Register Makelaar in Assurantiën (RMIA).
Jansse en Van Essen gaan rapporteren aan bestuursvoorzitter (CEO) Marcel Polk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.