nieuws

Marsh in Groot-Brittannië vrijgesproken van malafide praktijken

Archief

Een onafhankelijk onderzoek in Groot-Brittannië uitgevoerd door advocatenkantoor Freshfields heeft aan het licht gebracht dat makelaar Marsh zich aldaar niet heeft schuldig gemaakt aan het zogeheten bid-rigging, het doorsluizen van klanten en posten naar bevriende verzekeraars in ruil voor extra bonus- en superprovisies

In de Verenigde Staten hadden dergelijke activiteiten een gigantische impact, waaronder het vertrek van topman Jeffrey Greenberg en enkele andere topdirecteuren, het verlies van klanten en posten, het ontslag van 3.000 man personeel, onder wie 280 in Groot-Brittannië, en een enorm koersverlies met eenderde – van het aandeel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.