nieuws

Marsh breidt directie uit

Archief

Marsh Nederland heeft twee nieuwe leden benoemd in het zogeheten executive committee, het hoogste bestuursorgaan van de organisatie in ons land.

De nieuwe leden van het directiecomité zijn Edwin Meyer (47) en Paul Soeteman (58). Meyer, die sinds een jaar de business-unit Risk Management leidde en daarvoor directeur was bij St. Paul, is verantwoordelijk voor het riskmanagement-segment (grote concerns) en een aantal specialismen, waaronder financiële producten en beroeps/bestuurdersaansprakelijkheid. Soeteman was directeur Marine en is nu verantwoordelijk voor de divisie Marine, verzekeringstechnische/juridische zaken en verzekeringstechnische opleidingen.
Het directiecomité is daarmee uitgebreid van vier naar vijf leden: het bestond al uit chief executive officer (CEO) Marcel Polk, chief commercial officer (CCO) Aad Meijburg, chief operations officer (COO) Bart de Ruigh en Jaap Dijkstra. Deze laatste is op eigen verzoek teruggetreden, maar blijft nog wel aan als adviseur. De Ruigh is sinds begin dit jaar lid van het comité en was voorheen werkzaam bij Atos KPMG Consulting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.