nieuws

MarMer Taxaties werkt samen met Nationale Waarborg

Archief

Door samen te werken met Nationale Waarborg is het voor de bij MarMer Taxaties aangesloten tussenpersonen, mogelijk om rechtstreeks bankgaranties van Nationale Waarborg aan te vragen.

De aanvragen zullen naar eigen zeggen voor 80% binnen vier uur doorgevoerd worden en anders altijd binnen 24 uur. Deze snelheid wordt behaald doordat Nationale Waarborg de bankgarantie digitaal kan stellen bij de 67 aangesloten notariskantoren binnen het notarisnetwerk van MarMer Taxaties.
Aangesloten tussenpersonen kunnen via hun bestaande account, rechtstreeks bankgaranties aanvragen van Nationale Waarborg. Hiervoor zijn beveiligde koppelingen aangelegd tussen de beide systemen waarmee het mogelijk is gemaakt dat de aangesloten tussenpersoon alleen hoeft in te loggen op zijn account bij MarMer Taxaties. Tot maart 2008 geldt een minimumtarief van _ 250 in plaats van _ 275.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.