nieuws

Marktonderzoek anw-verzekeringen bij werkgevers

Archief

Het Amsterdamse onderzoek- en adviesbureau Quest houdt momenteel een marktonderzoek naar de mate waarin en de wijze waarop bedrijven het anw-gat voor hun werknemers hebben verzekerd. Medio augustus wordt de eindrapportage verwacht.

Om de penetratie, produktkenmerken en aanbieders van anw-verzekeringen in kaart te kunnen brengen, ondervraagt Quest zo’n 2.000 werkgevers. Ook wordt ingegaan op de behoeften, keuzemotieven en toekomstplannen van de werkgevers.
In augustus hoopt Quest het onderzoeksrapport te presenteren. Verzekeringsmaatschappijen en andere geïnteresseerden kunnen dit rapport verkrijgen tegen betaling van f 3.900 excl. btw. Die prijs vroeg Quest ook voor het medio mei gehouden onderzoek naar employee-benefits. Vijftien maatschappijen maakten gebruik van die aanbieding. Tel.nr. Quest: 020-692.60.53.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.