nieuws

Marketeers slaan handen ineen

Archief

Tjipke Klijnstra en Dick de Zwart, de laatste anderhalf jaar actief onder de naam Klijnstra & De Zwart Insurance Marketing, zijn samen met Leo Schoonhoven een nieuw bureau begonnen. Van Schoonhoven was tot voor kort creatief- en algemeen directeur van direct-marketingbureau Aspen Communications en voordien partner van het bureau Leo Burnett.

Met BOX3 Marketing & Communicatie richten de drie zich op de doelgroep financiële dienstverleners. De aangeboden diensten bestaan uit project- en interimmanagement en het ontwikkelen en uitvoeren van communicatieconcepten. Hun bureau is gevestigd aan de Communicatieweg 1, 3641 SG Mijdrecht; tel. 0297-23.12.51.
Tjipke Klijnstra
Dick de Zwart
Leo van Schoonhoven

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.