nieuws

Mantelovereenkomst ING en ABZ

Archief

ING heeft een driejarige mantelovereenkomst met ABZ gesloten. De verschillende ING-onderdelen in Nederland (zoals Nationale-Nederlanden, Postbank en RVS) maken al zeer lang gebruik van de diensten van ABZ, waaronder informatiediensten en webservices. “De mantelovereenkomst is dan eigenlijk ook een uitspreken van het vertrouwen in elkaar”, aldus ABZ.

Met de overname van ABZ door ADP zijn ook de internationale mogelijkheden voor ING gewaarborgd. Met de mantelovereenkomst zijn beide partijen overeengekomen om (toekomstige) ketenoplossingen nationaal en internationaal gezamenlijk verder uit te bouwen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.