nieuws

Mantelcontract Zilveren Kruis en Gamma Dienstverlening

Archief

Zilveren Kruis Achmea heeft voor het tweede jaar een mantelcontract voor ziektekosten gesloten met Gamma Dienstverlening, een bedrijf voor personeels- en salarisadministraties

 Het mantelcontract voor de aangesloten werkgevers betreft ziekenfondsverzekeringen, ziektekostenverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Over de laatste twee polissoorten krijgen de verzekerden 10% premiekorting en krijgt Gamma provisie. Gamma verzorgt administraties voor 3.000 non-profitbedrijven die samen 85.000 werknemers hebben. Omdat de werknemers zonder tussenkomst van Gamma kunnen intekenen op het mantelcontract, kan Gamma niet zeggen hoeveel van de 85.000 werknemers (en meeverzekerden) gebruik maken van het contract. Zilveren Kruis wil uit concurrentieoverwegingen niet kwijt hoeveel verzekerden het contract omvat. Zilveren Kruis heeft diverse mantelcontracten op het gebied van ziektekosten en ziekteverzuim. Het gaat hierbij onder meer om contracten met Metaalunie, Grafimedia (opmakers van dag/weekbladen), KNDB (drogisten) en Uneto-VNI (installatiebedrijven). 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.