nieuws

Makelaarsketen werft tussenpersonen

Archief

De franchiseketen voor o/g-makelaars Vrijehuizenmarkt, sinds vorig jaar actief, profileert zich als dé organisatie voor het intermediair om de omzet te vergroten.

“Van de huizenkopers regelt 80% de hypotheek bij de verkopende makelaar. Door aansluiting bij ons kan het assurantie-intermediair dat omzetverlies voorkomen”, zegt directeur Egbert Hennen. De keten rekent 0,5% courtage met een minimum dat door de franchisenemer zelf ingevuld kan worden. Tussenpersonen die zich aansluiten krijgen een opleiding tot makelaar o/g. Verder verzorgt Vrijehuizenmarkt de totale facilitaire ondersteuning voor de franchisenemers.
Vrijehuizenmarkt telt ruim twintig aangesloten makelaars, van wie de helft tussenpersoon is. Op de site www.vrijehuizenmarkt.nl kunnen bezoekers zowel panden zoeken als aanbieden en contact opnemen met een van de aangesloten makelaars. Eenzelfde site heeft ook het eveneens door Hennen opgezette Vrijekantorenmarkt, dat zich richt op bedrijfspanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.