nieuws

“Makelaars moeten niet bang zijn voor nieuwe regelgeving”

Archief

De nieuwe regelgeving, die door toezichthouder FSA met ingang van 2005 van kracht wordt, vormt volgens makelaarsorganisatie BIBA de belangrijkste en meest ingrijpende nieuwe ontwikkeling waarmee het Britse intermediair de komende jaren te maken krijgt

“Dit heeft een grotere impact dan welke andere ontwikkeling dan ook, zoals de huidige capaciteitsproblemen en aansprakelijkheidscrisis in het industriële verzekeringssegment’, aldus de makelaarsorganisatie. Zij is echter wel van mening dat makelaars niet bang moeten zijn voor de nieuwe regelgeving mits zij zich gedegen en niet te overhaast hierop voorbereiden en alert zijn op de kansen die hun dit biedt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.