nieuws

Mailadressen

Archief

Mailadressen

ABZ stopt per 1 maart 2004 met de e-mailadressen eindigend op @atriserv.nl. Vorig jaar stopte ABZ met zijn diensten als internetprovider. De atriserv-adressen bleven echter langer in de lucht om bedrijven de kans te geven hun briefpapier, visitekaartjes en dergelijke op te maken.
Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid gebruikt op de website software van het bedrijf Q-go. Deze software is gebaseerd op natuurlijke taaltechnologie, waardoor een groot deel van de vragen van klanten direct en online via de website beantwoord kunnen worden. De zorgverzekeraar verwacht dat hiermee ongeveer 20% van de telefoontjes en zeker de helft van de e-mails via self-service op de website afgehandeld kunnen worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.