nieuws

‘Maakmewijzer’ moet Postbus 51 voor verzekeringsklant worden

Archief

Gisteren is de site Maakmewijzer

nl van start gegaan. Volgens een van de initiatiefnemers, Wim van Groenewoud van marketingbureau Fidicom, moet dit een soort Postbus 51 voor de financiële wereld worden. Tussenpersonen kunnen klanten via een banner op hun site naar Maakmewijzer leiden. Deze kunnen een boekje aanvragen over onderwerpen als pensioen, hypotheken, echtscheiding of arbeidsongeschiktheid, voorzien van de naam en gegevens van de tussenpersoon. Tussenpersonen betalen voor vijftig exemplaren € 297,55 excl. btw. “Als er meer ‘leads’ via de site binnenkomen, krijgen ze die gratis, want ze betalen alleen voor de boekjes”, zegt Van Groenewoud. “Wij zijn geen leadsleverancier, maar werken vanuit de tussenpersoon.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.