nieuws

Luxe ziektekostendekking NN

Archief

Nationale-Nederlanden heeft zijn ziektekostenverzekering uitgebreid met een luxe dekking, gericht op de individuele en de klein-zakelijke markt.

Aan de Basis Garant, de Garant en de Garant Plus heeft NN nu de Garant Top toegevoegd. Deze biedt een zeer uitgebreide dekking met voor vrijwel alle kosten een volledige vergoeding.
Bestaande relaties kunnen tot 1 april 1997 zonder gezondheidsverklaring overstappen van Garant Plus naar Garant Top. Verzekerden kunnen kiezen uit eigen risico’s tussen / 200 en / 2.000. De nu vastgestelde premies gelden tot eind 1997.
De premietabellen voor Garant Top laten dezelfde bedragen zien als die bij Garant Plus. Waar echter bij Garant Plus een tandartsdekking voor volwassenen in de premie is inbegrepen, is deze bij Garant Top facultatief. De tandartsdekking kost f 17 per maand. De kinderpremie (maximaal voor twee) is bij Garant Top f 74 per maand (bij Garant Plus is dat f 61 per maand).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.