nieuws

Loyalis: f 90 mln uit levensloop

Archief

Loyalis, de aan pensioenfonds ABP gebonden levensverzekeraar, zegt dit jaar zo’n _ 90 mln omzet te halen uit de levensloopregeling.

Die omzet is conform de verwachting, zegt de maatschappij. Het aantal gesloten overeenkomsten blijft evenwel achter bij het gestelde doel van 75.000 polissen. De ingelegde bedragen zijn hoger dan verwacht, omdat vooral 45- tot 55-jarigen deelnemen.
Het tegenvallende aantal deelnemers is volgens Loyalis ook te wijten aan onduidelijkheid rond CAO’s en levensloopaanbiedingen bij de overheid. Zo heeft personeel in de sectoren Politie en Defensie nog geen levensloopaanbieding gehad. “De meeste sectoren bieden werknemers twee keuzes”, aldus woordvoerder Ellis Sprokel. “Naast Loyalis is dat bijvoorbeeld ook Aegon, Centraal Beheer of Nationale-Nederlanden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.