nieuws

‘Loungen’ met Hooge Huys

Archief

Ter introductie van het nieuwe product Pensioensparen – een bijspaarproduct voor deelnemers aan het Groeps Individueel PensioenPlan – hield Hooge Huys voor zijn accountmanagers een zogeheten loungeparty in de excentrieke Supperclub in Amsterdam

Volgens Hooge Huys staat ‘loungen’ voor: luieren, (rond)hangen, kuieren en slenteren, oftewel rusten en relaxen. Om potentiële afnemers te wijzen op de rustgevendheid van Hooge Huys is een speciale cd ontwikkeld, met relaxte muziek uit de genres latin, camp, ballroom, jazz, bosanova en rap.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.