nieuws

LondonNet

Archief

LondonNet

London Verzekeringen heeft het extranet LondonNet uitgebreid met een mutatiemogelijkheid. De gebruiker kan bij vrijwel elke wijziging kiezen wat voor mutatie het betreft. Bijvoorbeeld een verhuizing, een ander voertuig of een wijziging van de dekking. Op zo’n moment worden dan alleen die rubrieken aangeboden die gewijzigd moeten worden.
Faillissement
De Diagnose Groep, handelend onder de naam W & B Employee Benefits, is failliet verklaard. Bij het faillissement zijn vier personeelsleden betrokken. De curator wil nog geen verdere mededelingen doen in verband met mogelijk aantekenen van verzet door de bestuurder tegen het faillissement.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.