nieuws

London & Lancashire2

Archief

London & Lancashire heeft de dekking voor vervangend vervoer bij schade aan personenauto’s en motorfietsen in ons land uitgebreid van vijf naar tien dagen. Ook leidt een schadeclaim wegens partiële diefstalschade niet langer tot een terugval op de b/m-ladder.

Zwolsche Algemeene
Zwolsche Algemeene Hypotheken heeft de samenwerking met Foncier Nederland Hypotheken beëindigd. Foncier heeft zich uit de Nederlandse markt teruggetrokken, aldus de maatschappij. Veertig Foncier-hypotheken zijn overgesloten naar Nieuwegein Hypotheken, een ander hypotheekarrangement van Zwolsche Algemeene.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.