nieuws

London & Lancashire richting top-10 auto

Archief

London & Lancashire, onderdeel van de Royal Nederland Verzekeringsgroep, nadert de top-10 van de autoverzekeraars. De Amsterdamse schadeverzekeraar, in 1995 nog twaalfde op de ranglijst, boekte vorig jaar een premiegroei van 18,5% tot f 159,3 mln.

In 1995 beliep het premie-inkomen in de branche motorrijtuigen nog f 129,9 mln. London & Lancashire zag het premie-inkomen in de branche brand ook stijgen, met 12,7% tot f 30,3 (26,5) mln. Het totale premie-inkomen beliep f 198,5 (166,7) mln. Aan schades keerde de maatschappij f 139 mln uit.
Het resultaat vóór belastingen beliep f 7,4 mln, de nettowinst f 4,7 mln. Het eigen vermogen van London & Lancashire beloopt f 40,5 mln.
Premiekorting
London & Lancashire biedt polishouders van een motorverzekering sinds kort een premiekorting van f 150 bij aanschaf van een Spyball-alarm. Het Spyball-diefstalalarm ‘BikeWatch Superior’ is een door SCM/TNO goedgekeurd anti-diefstalsysteem. Enkele collega-motorverzekeraars geven een korting op de aanschafprijs van het Spyball-alarm.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.