nieuws

London & Lancashire lanceert autopolis voor ervaren rijder

Archief

London & Lancashire heeft voor de ‘ervaren’ automobilist een bijzonder product geïntroduceerd.

Het product heeft de naam Auto Select Plan gekregen en omvat een WA- en volledig cascodekking. De polis is bestemd voor autobestuurders van vijftig jaar en ouder, die niet meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden, en minimaal 25 jaar een rijbewijs op zak hebben.
Volgens Gerard van der Ploeg, hoofd marketing van London & Lancashire, ligt de premie zo’n 15 tot 20% beneden het standaard 12.000 kilometer-tarief van de maatschappij.
Eigen risico
Bij aanvang van de verzekering moet de automobilist ten minste drie jaar schadevrij hebben gereden. De te verzekeren cataloguswaarde van de auto mag niet hoger zijn dan f 80.000.
Er geldt een eigen risico van f 500. Bij partiële diefstalschade is er geen verlies van bonuskorting. Bij totaal verlies in het eerste jaar wordt de nieuwwaarde van de wagen vergoed. Bij schade in ons land wordt maximaal tien dagen een vervangend voertuig beschikbaar gesteld; in geval van diefstal in binnen- en buitenland is dat maximaal dertig dagen.
Het Auto Select Plan wordt gedistribueerd via het intermediair van London & Lancashire en het ANWB- volmachtbedrijf Unigarant.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.