nieuws

London laat intermediair met provisie schuiven

Archief

London heeft vorige week een zogeheten Digitale Provisieschuif geïntroduceerd. Hiermee kunnen intermediairs in sommige gevallen van een post de premie verlagen door provisie in te leveren.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat het intermediair op een individuele autoverzekering provisie inlevert, maar bijvoorbeeld niet op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Om het makkelijker te maken, kunnen zij dit zelf online doen via ‘LondonNet’.
De provisieschuif kan worden geblokkeerd wanneer de tussenpersoon niet wil dat al zijn medewerkers gaan ‘schuiven’. Een alternatief is dat hij één of meer personen machtigt om de provisieschuif te gebruiken
Volledige inzage
LondonNet is verder uitgebreid met volledige inzage in het betalingsgedrag van de klanten bij maatschappij-incasso. Ook kan de tussenpersoon voortaan via LondonNet een motorrijtuigverzekering voor 100% digitaal afwikkelen, zonder dat er een papieren aanvraagformulier aan te pas komt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.