nieuws

London geeft inzicht in besparingen digitaal werken

Archief

London Verzekeringen (Allianz) heeft een online rekengereedschap, ontwikkeld door bureau D&O, op de markt gebracht waarmee tussenpersonen kunnen berekenen wat ze besparen door digitaal te werken.

Via de link www.assurantiekantoordigitaal.nl kan de tussenpersoon enkele basisgegevens invoeren, waarna berekend wordt wat de besparing van digitaal werken op het gebied van schadeverzekeringen is. De module is gratis en kan anoniem ingevuld worden.
London zegt verder al volledig voorbereid te zijn op de komst van de digitale polis. “Onze tussenpersonen kunnen al sinds begin dit jaar alle correspondentie van London digitaal ontvangen. Na doorvoering van de wetswijziging kunnen zij straks ook digitaal met hun klanten communiceren. Daarmee is de laatste hobbel naar een papierloos kantoor genomen en de stap naar verdere kostenbesparingen voor de tussenpersoon”, zegt London.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.