nieuws

Logo ING voor alle (bank)verzekeraars

Archief

De Nederlandse verzekerings- en bankbedrijven van ING gaan naast het eigen logo ook het beeldmerk van het concern voeren. Volgens ING zijn er “geen directe plannen” om de individuele merknamen te laten vervallen.

Bij de introductie van de ING-merknaam en het corresponderende logo zullen de Nederlandse verzekerings- en bankbedrijven hun eigen planning volgen. Concreet betekent dit dat Nationale-Nederlanden, Postbank, C&E Bankiers, RVS, Regio Bank en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir binnen afzienbare tijd in hun beeldmateriaal het ING-logo gaan hanteren. Een nauwere band met de wereldwijde merknaam ING geeft klanten een beter inzicht in het volledige assortiment producten en diensten, stelt de bankverzekeraar.”ING behoort tot de grootste internationale financiële dienstverleners maar heeft nog geen wereldwijde naamsbekendheid”, aldus bestuursvoorzitter Ewald Kist.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.