nieuws

Lijst erkende Borg-bedrijven voor eerste keer verschenen

Archief

Voor de eerste keer is er een overzicht verschenen van technisch beveiligingsbedrijven die door de Stichting Borg zijn erkend.

De 543 vermelde bedrijven zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, zowel op bouwkundig als op electronisch gebied. Op grond van hun erkenning zijn alleen zij gemachtigd een Borg-certificaat af te geven dat door verzekeraars wordt geaccepteerd.
Dit certificaat garandeert de verzekeringnemer dat het beveiligingsplan van zijn pand voldoet aan alle organisatorische, bouwkundige, en electronische eisen, mits opgesteld volgens de risicoklasse-indeling van het Verzekeraars Instituut voor Preventie.
De Stichting Borg is in oktober vorig jaar opgericht op initiatief van de beveiligingsbranche, overheid, en het Verbond van Verzekeraars. Ruim 90% van de beveiligingsbedrijven is aangesloten bij deze stichting.
De lijst erkende Borg-bedrijven is verkrijgbaar bij de stichting Borg in Houten, faxnr. 030-634.10.41 of bij de helpdesk van het Verzekeraars Preventie Instituut, faxnr. 030-229.26.34.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.