nieuws

Life settlement nu ook in hypotheken

Archief

Alexander Kobessen, eigenaar van intermediairbedrijf Professionals In Maatwerk (PIM), komt met de life-settlementhypotheek.

Bij de life-settlementhypotheek wordt vermogen opgebouwd door te investeren in zogeheten life settlements (tweedehands levensverzekeringen). "Wij onderhandelen met verschillende partijen, zodat de hypotheek voor de klant op maat kan worden gemaakt", zegt Kobessen. "Het aantrekkelijke van life settlements is dat ze altijd gegarandeerd tot uitkering komen. En het rendement is van te voren goed te voorspellen en ligt daarom nagenoeg vast (tussen 8% – 12%). Het is een rendement onafhankelijk van aandelenkoersen, olieprijzen en valuta's. De klant weet daardoor waar hij aan toe is en is bijna altijd goedkoper uit. Over het rendement van de life settlement hoeft geen belasting betaald te worden, omdat het binnen de hypotheekconstructie in principe gezien wordt als inleg van eigen geld."
Kobessen is ook actief onder de naam Financieel Helder met kantoren in Burgh Haamstede en in Rotterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.